Вход / Регистрация
0877 737 566

Условия за ползване

ДОСТАВКА 

Артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма  ЕКОНТ до посочения от Вас адрес. Доставката се извършва в рамките на 2 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 3-4 лв. до офис на ЕКОНТ и според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 4-7 лв., според населеното място на клиента и до адрес. Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при една обща поръчка на стойност над 100.00 лв. Всички поръчки получени в петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи поръчка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. След това наш колега се свързва с Вас за потвърждение на поръчката и адреса за доставка. Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail.


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Връщането трябва да бъде направено в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставката, съгласно условията на чл.55 ал.3 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Обърнете внимание, че продуктът може да бъде върнат единствено в оригиналната му опаковка/вид.   Ние приемаме само продукти: които никога не са използвани, които нямат следи от употреба по ходилото/тока, които са неповредени и не са променени по някакъв начин.

Моля, не повреждайте оригиналната опаковка и етикети на продукта.

  Освен това ние сме съгласни да покрием транспортните разходи, само ако:

    -получената стока категорично не съответства на заявената в поръчката

    -грешката е настъпила в резултат на наша вина 

    -продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва

Във всеки друг случай, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Възстановяването на сумата става по банков път в срок от 7 работни дни от получаването на стоката.

www.verano.bg си запазва правото да не изпраща поръчки на клиенти с връщания на продукти повече от 30% от общия им брой поръчани продукти.

Транспортните разходи по връщане на продукт са винаги за сметка на клиента.

НЕ приемаме върнати пратки без да са уговорени предварително по телефона!





РАБОТНО ВРЕМЕ

Поръчки след 17:00ч., направени по телефона или през сайта, се изпращат на следващия работен ден.

От понеделник до петък : 9,00 до 19,00 часа

Събота : 9,00 до 14,00 часа

Неделя : Почивен ден